Referencer

Læs hvad vores kunder siger

"Vi vil til enhver tid anbefale Peter til have arbejde. Vi havde en rigtig gammel hæk der var ved at vælte så vi besluttede at få en nu færdig hæk. Vi kontaktede Peter og han kom med maskiner og gravede de gamle rødder op og plantede ny hæk. Allerede nu kun et år efter er den tæt og super flot. Det var selvfølgelig Peter som skulle klippe den til her 1. Gang ( og i fremtiden). Den anden hæk blev også klippet fint hurtigt og meget nydeligt alt afklip er fjernet og kørt væk. Vi kan kun anbefale Peter som er super sød og rolig og super dygtig til sit job samt kommer som aftalt."
Anne
Peter Skrydstrup har udvidet vores indkørsel, herunder flytte postkassen, nivelleret græsplænen, forhøjet samlebrønden og lagt kørefliser på. Alt til vores tilfredshed. Aftaler holdt, pris inden for det aftalte og i god kvalitet. Vi kan bestemt anbefale Havetjeneren.
Lars
Kan kun varmt anbefale anlægsgartner Peter, som holder alle aftaler og leverer et supergodt resultat. Anlægsgartnerfirmaet Havetjeneren tog udgangspunkt i alle vores ønsker til hegnet, og leverede en flot installation. Specielt samlings- og endedetaljer blev rigtig flotte. Samtidig er Peter meget lydhør og kommer gerne selv med gode forslag, der er med respekt for eksisterende beplantning. Peter er meget fleksibel i planlægning af anlægsprojektet for at gøre det nemt for kunden, og så er det til en rigtig god og fast pris.
Christian